Ideale baggercombinatie op binnenwateren voor Stadsbader

Geregistreerde aannemer met stevige reputatie Stadsbader bereikt een nieuwe mijlpaal. Bij een van de projecten is afgelopen november onder toeziend oog van een groot aantal collega’s een 50T kraan op een gloednieuw ponton van Baars gereden. Naast deze mijlpaal zijn er ook nog 2 stuks beunbakken van 881 m³  toegevoegd aan de vloot van Stadsbader.

Uitbreiding vloot van Stadsbader met koppelponton en beunbakken

Baars BV en Stadsbader hebben de handen ineen geslagen om rivier werkzaamheden uit te voeren. Hiervoor zijn er verschillende onderdelen geleverd vanuit Baars. Allereerst is er koppelponton geleverd waar een kraan van 50T op is komen te staan. Naast dit ponton zijn er ook 2 stuks beunbakken van 881 m³ geleverd om de werkzaamheden zo spoedig mogelijk uit te voeren. Stadsbader heeft deze equipment toegevoegd aan hun vloot. Hierdoor zal dit materieel in de toekomst vaker ingezet worden om verschillende waterbouwkundige werken mee uit te voeren in België en omstreken.

Koppelponton voor het uitvoeren van baggerwerkzaamheden op de Leie in Deinze

Het eerste project waar Stadsbader de pontons en beunbakken van Baars inzet is voor baggerwerkzaamheden op de Leie in Deinze. De koppelponton inclusief de kraan van 50T is hier gepositioneerd en ook de beunbakken doen hier dienst. Vanaf het ponton schept de kraan de bagger in de naastgelegen baggerbak. Benieuwd naar het verloop van deze werkzaamheden? Bekijk dan snel deze video.

Baars B.V. heeft weer een mooie oplossing kunnen leveren met koppelpontons en beunbakken. Dankzij  een goede samenwerking met Stadsbader. Deze partij is meer dan een aannemer; ze werken ook in de waterbouw aan de toekomst en hieraan hebben wij ons steentje bijgedragen. Bent u ook geïnteresseerd in bagger equipment? Vraag bij Baars voor de vele mogelijkheden van huur of koop van bagger equipment.

Op zoek naar maatwerk koppelpontons? Neem gerust contact met ons op!