Heibok IV klaar gestoomd voor Dordt in Stoomdagen

Heibok IV wordt klaar gestoomd voor de Dordtse Stoomdagen van 20 t/m 22 Mei 2022.

Scheepswerf Baars houdt van historie, dat is niet zo gek met een bijna 190 jarig bestaan op de teller! Baars helpt het traditionele evenement Dordt in Stoom dan ook graag. De Heibok wordt schoon gespoten en nagekeken en gerepareerd waar nodig. Een veilige gedachte! Zie het filmpje voor de werkzaamheden.

De stoomheistelling is in 1916 in Sliedrecht gebouwd en voelt zich dan ook helemaal thuis in zijn thuishaven, in dit geval bij Baars aan de Rivierdijk. Dan kan hij weer spik, span en veilig meedoen aan de vlootschouw. Vanaf de Merwekade kan je stoomrondje Dordt doen met deze historische Heibok IV en de stoomboot Hercules die hem voorttrekt.

Kom allemaal naar dit gezellige Hollandse evenement!

Meer weten over Dordt in Stoom, klik hier.