Baars Confloat feliciteert Van Oord met twee nieuwe waterinjectievaartuigen

Op 30 juni 2021 zijn de hybride waterinjectievaartuigen ‘Maas’ en ‘Mersey’ van Van Oord gedoopt. Waterinjectiebaggeren is een techniek die door Van Oord is ontwikkeld. Het is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om vaargeulen, havens en rivieren op diepte te houden.

Mooie samenwerking
Baars Confloat mocht voor de feestelijke gelegenheid pontons leveren die als steiger dienden voor het betreden van de vaartuigen. Ons team mocht ook aanwezig zijn bij de ceremonie – een erg leuke gelegenheid om in de keuken van de klant te kijken. Baars en Van Oord werken momenteel samen aan mooie Nederlandse waterbouwprojecten aan de Afsluitdijk en de Averijhaven in IJmuiden. In het buitenland werken we samen aan projecten in de Verenigde Arabische Emiraten en in Kazachstan.

Veel succes!
Van Oord is een oer-Hollands bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, innovatie en veiligheid. Een perfecte match met de kernwaarden van ons bedrijf. We wensen Van Oord veel succes met de Maas en de Mersey!

vraag hier de online offerte voor steigers aan

Op zoek naar maatwerk koppelpontons? Neem gerust contact met ons op!