Onze kernwaarden

Vakmanschap

190 jaar
ervaring

Service

24/7
bereikbaar

Innovatief

Technische
ontwikkeling

Flexibel

Probleem
oplossend

Veiligheid

Expertise
en kennis

Vakmanschap: familiebedrijf met ruim 190 jaar ervaring

Baars is al sinds 1832 actief in baggermaterieel en pontons. We hebben dan ook meer dan 185 jaar kennis en ervaring opgebouwd. Kennis waarvan u profiteert, omdat we u de meest innovatieve en hoogwaardige oplossingen bieden. Maar we delen onze kennis ook graag, bijvoorbeeld met Nederlandse studenten op de Waterbouwbeurs. Baars is een familiebedrijf waar mensen werken die zorg hebben voor elkaar. Mensen die hard werken en hart hebben voor het bedrijf, de producten én onze klanten. Dat merkt u direct. Of u nu praat met onze directeur of met een van onze lassers of monteurs .

Service: 24/7 bereikbaar

Onze werkwijze is nuchter en betrouwbaar. Daarom bieden we een duidelijke website en leveren we snel. We bieden daarnaast heldere gebruiksinstructies. Komt u er toch niet uit? Dan zijn we er. Altijd. Tijdens de lunchpauze, s avonds of op zondag als u per direct hulp of advies nodig heeft, zijn we bereikbaar. Voor projecten maken we bovendien WhatsApp groepen aan, zodat alle betrokkenen elkaar continu wereldwijd kunnen bereiken. 

Innovatief: duurzame vernieuwing

We werken ieder jaar aan een nieuw innovatief project. Zo hebben we de afgelopen jaren een slurry blade installatie ontwikkeld, maar ook een inklapbaar ponton voor gebruik in sluizen en een zware kraanponton met verstappalen voor gebruik op zee. Duurzaamheid en het Klimaatakkoord Parijs 2020-2050 zijn kernwaarden bij onze productontwikkeling. Waar het kan, knappen we bestaande producten op voor hergebruik. Om onze producten te verduurzamen, gebruiken we bovendien steeds vaker duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen, biodiesel en hybride generatoren.

Flexibel: Our Creativity, your Solution

Onze slogan is: ‘Our Creativity, your Solution. We zetten dan ook alles op alles om u altijd een passende oplossing te bieden. We hebben alles in huis om producten en toepassingen te bedenken, uit te werken én uit te voeren. Daardoor kunnen we niet alleen creatieve oplossingen bieden, we kunnen het ook snel. We verkiezen snelheid altijd boven wachten tot iedereen zijn vinkje heeft gezet. 

Veilig: van training tot handleiding

Veiligheid staat voorop in alles wat wij doen. Bij ons personeel, maar ook in de ontwikkeling en het gebruik van onze producten. Onze medewerkers volgen alle noodzakelijke trainingen, zelfs over travel awareness als ze op locatie in het buitenland werken. We nemen handleidingen voor het gebruik van het materieel uitvoerig door met alle betrokkenen. En op verzoek kunnen we een HSE-plan leveren. 

© Copyright - Baarsbv.com