4-point mooring system om de golven te breken in Gdańsk

In de noordelijke haven van de Poolse stad Gdańsk wordt gewerkt aan een van de grootste waterbouwkundige projecten van het land. Het project wordt uitgevoerd door PORR, in samenwerking met Rover Grupo en ROVER MARITIME – en ook Baars mag een bijdrage leveren. Ons 4-punts mooring system wordt ingezet bij een van de belangrijkste onderdelen van het project; het bouwen van een noordelijke en een oostelijke golfbreker met een totale lengte van ruim 1,7 kilometer.

Levering van een 4-punts mooring system
Baars mocht een 4-punts mooring system leveren waarmee de caissons nauwkeurig en veilig aan de eerder geplaatste caissons worden bevestigd. Hoe dat werkt, ziet u in de videos hierboven afgebeeld. Het 4-punts mooring system bestaat uit een Hydraulic Power Unit, 4 lieren van 10 ton en 4 rollenkuizen. Uiteraard kan ons mooring system ook op andere manieren worden samengesteld, voor andere toepassingen in de waterbouw. Op deze pagina vindt u meer voorbeelden.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over onze mooring systemen? We helpen u graag verder! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling. U kunt ook direct een online offerte aanvragen.

Op zoek naar maatwerk mooring systeem? Neem gerust contact met ons op!