Meer aanmeerplaatsen in Genève dankzij Baars koppelpontons

Wie in het Zwitserse Genève wil zeilen, roeien of waterskiën kan bijna niet om de ‘Société Nautique de Genève’ heen. De bekende watersportvereniging is in 1872 opgericht en heeft een eigen jachthaven met maar liefst 1.000 aanmeerplaatsen. Toch was dat nog niet genoeg. Daarom kreeg bouwbedrijf Groupe Orllati de opdracht nog eens 400 aanmeerplaatsen te creëren. Dit was het eerste grote waterbouwproject voor Orllati – en dus moest alles soepel verlopen. Baars kon daaraan bijdragen!

Koppelpontons en mooring system van Baars
Orllati startte het bijna 3 jaar durende project met grondboringen in het merengebied. Daarna richtte het bedrijf zich op de golfbrekers en aanmeerplaatsen. Om dit werk soepel te laten verlopen, heeft Baars hiervoor koppelpontons te weten, shuttle- en baggerpontons geleverd. Daarnaast huurde Orllati mooring systems bij ons, waarmee de pontons eenvoudig konden worden verplaatst. In het voorjaar van 2020 zijn alle werkzaamheden afgerond.

Vraag een offerte

Heeft u ook interesse in de koppelpontons of mooring systems van Baars? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte. U bereikt ons via 0184 – 415566 of rental@baarsbv.com.

Op zoek naar maatwerk koppelponton? Neem gerust contact met ons op!