Maatwerk: splijtbak demontabel maken

Een Zwitserse klant die zijn scheepswerf heeft aan het meer Lac Neuchatel kocht een splijtbak die alleen over water kon worden aangeleverd. Maar hoe doe je dat als je bent gevestigd aan een meer? Om de splijtbak alsnog te kunnen leveren, hebben we deze opgedeeld in 4 stukken die we over de weg konden vervoeren. Door de demontabele splijtbak te voorzien van een motor en stuurhut, hebben we meteen een andere wens van de klant ingevuld: het zelfvarend maken van de splijtbak.

Bekijk de video over het deelbaar maken en motoriseren van de splijtbak:

  • Deling van de splijtbak in 4 stukken
  • Transport per binnenvaartschip naar Bazel
  • Transport op speciale trucks
  • Montage van de splijtbak
  • Transport via het meer naar de klant
  • Verdere afbouw
  • De demontabele splijtbak aan het werk op het meer Lac Neuchatel

Op zoek naar maatwerk splijtbakken? Neem gerust contact met ons op!