De Thames kleurt Baars

Beunbakken Baars dragen bij aan infrastructurele verbetering van London City

Airport London City
Van de Baars’ beunbakken B80, B81 and B51, B53 werden mooie foto’s genomen bij London’s City Airport. Op deze locatie wordt gewerkt aan een grote uitbreiding van de Airport London City. Er komen nieuwe betonnen vloeren van 75.000 m² boven het King George V Dock. Deze structuur is van vitaal belang voor de luchthaven. Op deze manier wordt er nieuw “land” creëert. Deze structuur zal worden ondersteund door 1.000 stalen kolommen en zal zorgen voor ondersteuning van de nieuwe infrastructuur, zoals de parallelle taxibaan en de westelijke terminaluitbreiding.

Thames, London
De schepen St Agatha en Vianen worden leeg stroomopwaarts gesleept om puin te verzamelen uit het centrale deel van een project dat een 25 km lange tunnel aanlegt onder de rivier de Theems in Londen. Deze tunnel zal tientallen miljoenen tonnen vervuiling voorkomen die momenteel in deze rivier stroomt.

Elevatorbakken Baars
Baars is er trots op bij te mogen dragen aan de infrastructurele verbeteringen van London City met zijn beunbakken.

Op zoek naar maatwerk beunbakken? Neem gerust contact met ons op!