Het vernieuwde Baars Equipment Boekje is beschikbaar!

We hebben ons bekende Baars Equipment boekje vernieuwd! In dit handzame en overzichtelijke boekje vindt u een overzicht van al onze producten. Klik hier om het te downloaden en op uw computer te bewaren, zodat u het kunt bekijken wanneer u wilt.

Liever een papieren versie?
Op 10 november 2016 staan wij op de Waterbouwdag in de Nieuwe Doelen in Rotterdam. U bent van harte welkom om een gedrukt exemplaar bij onze stand op te halen. Bent u niet in de gelegenheid de beurs te bezoeken? Beantwoord dit bericht dan en geef uw naam, bedrijfsnaam en adresgegevens aan ons door. Dan sturen we u direct een exemplaar per post.

Bekijk alles ‘in het echt’
Het boekje geeft u een algemeen beeld van onze producten, maar we kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar hoe ze er ‘in het echt’ uitzien en wat alle mogelijkheden zijn. Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een persoonlijke toelichting. Of bezoek ons kantoor en onze 9.000 m2 grote werf aan de rivier de Merwede in Sliedrecht eens? Graag tot dan!