Schone zaak! Baars sponsort vuilniswagen voor Roemenië

Baars levert en verhuurt de splijtbak, ponton en jackup over de hele wereld. We weten daardoor als geen ander dat de voorzieningen in veel landen minder goed zijn geregeld dan in Nederland. Roemenië heeft voor ons een extra speciale plek, omdat enkele van onze medewerkers uit dit land afkomstig zijn én omdat onze vestigingsplaats Sliedrecht een zustergemeente is van de Roemeense stad Orãştie. Alle reden dus om bij te dragen aan een unieke stichting die gebruikte Nederlandse vuilniswagens een tweede leven geeft in Roemenië.

Zeven jaar geleden heeft Stichting Stedenband de eerste vuilniswagen aan Orãştie geschonken. Dit jaar, het jaar waarin de relatie tussen beide steden precies 15 jaar bestaat, was het de beurt aan een tweede. De vuilniswagen is in dienst geweest van de gemeente Sliedrecht, die er samen met het lokale bedrijfsleven voor heeft gezorgd dat de vuilniswagen nu door een Roemeense chauffeur naar Roemenië kan worden gereden. Een project waaraan Baars als sponsor graag een bijdrage heeft geleverd!