Kijk wat Baars kon in Cannes !

Werkplatform voor kustversterking
De inwoners van Cannes zijn weer veilig! Onze Franse klant TP Spada is de kustlijn van de haven van Cannes aan het verstevigen met nieuwe betonnen blokken. De graafmachine die hiervoor wordt gebruikt, wordt op een modulaire containerponton van Baars Confloat geplaatst. Hierdoor worden de betonblokken eenvoudig geplaatst – en kan de haven weer tegen een stootje. Een prettige gedachte na het extreme weer dat Frankrijk de laatste jaren heeft geteisterd.

Modulaire containerpontons
Op onze modulaire ponton van ruim 26 x 12 x 2 meter kan een 90 ton zware graafmachine of een 110 ton zware hijsmachine moeiteloos het werk doen. Ook u kunt de ponton inzetten, bijvoorbeeld voor kustwerken, havenwerkzaamheden en waterwerken op rivieren. Denk daarbij aan bagger-, hei- en boorwerkzaamheden. Met onze 20′ en 40′ standaard containers kunnen we voor iedere toepassing een configuratie maken. Daarnaast kunt u gebruikmaken van vele aanvullende opties, zoals boegcontainers, moonpools en marine equipment.

Meer informatie of een offerte?
Op deze pagina leest u meer over onze containerpontons. Wilt u direct een offerte of persoonlijk advies? Bel ons dan op <0184 415566> of stuur een e-mail naar .