Baars goes Sakhalin!

Stevedores Yamal gaf Baars opdracht tot het leveren van een modulair ponton voor het innovatieve project : Beach Landing Facility (BLF).
Het ponton zorgt ervoor dat zwaar materieel gelost kan worden op het strand van Sakhalin.

De belangrijkste componenten van de BLF zijn: een transportschip, een doorvoerbak, uitgerust met afmeersysteem, onshore containerpontons om een aanliggend zandstrand te vormen, 3 ramps die het strand met alles verbindt, de containerpontons, het transportschip en de doorvoerbak.

De engineers van Baars hebben de ponton op het strand in elkaar gebouwd. Na een uitgebreide veiligheidstraining van het Russische bedrijf. Een mooie samenwerking op Russische grond! Zie de aanbeveling (pdf) van onze Russische klant.

Innovatie: een configuratie van standaard container pontons die gebruikt wordt als een kade op het strand om aangevoerde zware materialen aan land te brengen. Het aanleveren van goederen op locaties zonder een kademuur is mogelijk met de Baars container pontons!

Op zoek naar maatwerk pontons? Neem gerust contact met ons op!