Onze ponton is bon ton in Frankrijk

De Maine is een ongeveer 12 kilometer lange rivier in Frankrijk die uitmondt in de Loire. Om uitbreiding van de bekende elektrische regenboogtram in Angers mogelijk te maken, wordt over deze rivier een nieuwe brug gebouwd. Samen met Baars Confloat BV!

Voor de aanbouw van de brug mochten we een modulaire ponton leveren. Deze ponton is ongeveer 18 x 12 x 1,83 meter groot en voorzien van vier spudpalen. De ponton kan met gemak de boormachine van 100 ton dragen die de gaten voor de pijpen boort. Ook het dragen van een kraan die de 2 brugpijlers in de rivier plaatst, is geen enkel probleem. Dankzij de prettige en vlotte samenwerking tussen onze opdrachtgever Eiffage en het Baars personeel kon de ponton al binnen enkele weken na het uitbrengen van de offerte in gebruik worden genomen.

Onze modulaire pontons zijn op korte termijn en met de juiste marine equipement efficiënt inzetbaar voor elk werk op het water – op rivieren, in havens of op open zee. Op aanvraag kunnen we ook zorgen voor de juiste certificering. Interesse? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.