Martijn, Haagse Hogeschool, studeert af met onze 6′ gecertificeerde Jackup !

Martijn Dijkshoorn studeert Werktuigbouwkunde aan de Haagse Hogeschool in Delft. Bij Baars Confloat heeft hij in samenwerking met onze Technical Manager Maurice van Koert een prachtige afstudeeropdracht uitgevoerd. De opdracht (waarover u hier meer leest) luidde:

“Achterhaal of het modulaire jack-up ponton 6’ voldoet aan de benodigde certificering om 5 nautische mijlen uit de kust te mogen werken. Herontwerp deze vervolgens voor 20 december naar de eisen en behoeften van de betrokken partijen met inachtneming van eventuele regelgeving.”

Na onderzoek bleek dat de huidige jack-up voldoet aan de eisen en behoeften van alle betrokken partijen. Een mooi gegeven voor Baars! Martijn heeft zijn opdracht vervolgens verfijnd en heeft een modulaire optie voor de spudpaal bedacht. Dat had ook voor Martijn een goed resultaat. Hij kreeg een mooie 7 als eindcijfer en zijn plan wordt nu uitgevoerd. Samenwerking van onderwijs en bedrijfsleven ten top!