• Baars BV shipyard
  • Reparatie en Productie

What is Baars BV doing in Sliedrecht?

Sliedrecht

Baars has many activities on her shipyard at the Rivierdijk in Sliedrecht. For more than 185 jaar now ! From engineering, safety trainings, repairing, producing, welding and loading.

Always Action

Baars’ personnel is always in action. Even in the evening they are a team. We attended a volleybal tournament of Sliedrecht companies in Sportshall ”de Basis” in Sliedrecht. We did not win, but team effort was more important. That is how we act in real life as well: Doing our very best  for delivering quality products.

Producten

When you are looking for modulaire container ponton, jackup, werkplatform, elevatorbak, splijtbak, mooring systeem of ander scheepvaart gerelateerde producten please contact Baars.

Request for offer

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.