• Baars BV shipyard
  • Reparatie en Productie

Wat doet Baars BV in Sliedrecht?

Sliedrecht

Baars heeft vele activiteiten op haar scheepswerf aan de Rivierdijk in Sliedrecht.  Al ruim 185 jaar ! Van engineeren, veiligheid trainen, tot repareren, produceren, lassen, en laden.

Altijd Actie

Het personeel van Baars is altijd in actie. Ook in de avonduren is Baars in Sliedrecht bezig. We deden mee aan een volleybalbedrijventoernooi in sporthal de Basis in Sliedrecht. We hebben niet gewonnen, maar inzet is belangrijker. Dat doen we ook voor onze producten.

Producten

Wanneer u op zoek bent naar een modulaire container ponton, jackup, werkplatform, elevatorbak, splijtbak, mooring systeem of ander scheepvaart gerelateerde producten dan kunt u contact opnemen met Baars BV.

vraag een offerte aan

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.