• anchoring system for flat top barge
 • positioning your flat top barge
 • positioning your flat top barge
 • positioning flat top barge by mooring system
 • positioning your flat top barge
 • anchoring system for positioning flat top barge
 • anchoring system hydraulic engineering
 • positioning your flat top barge by mooring system Baars

Verhuur inclusief montage 4 punts ankersysteem

Baars organiseerde een complete 4 punts mooring systeem in Arkhangelsk voor het juist positioneren van de flat top barge van onze Russische klant. Installatie op de werklocatie van het ankeringssysteem en Transport- en douane activiteiten worden georganiseerd door Baars BV. Alles zorgeloos voor u geregeld !

Het vierpunts mooring systeem bestaat uit :

 • 4 stuks enkele trommel18 tons lier inclusief 28 mm staal draad (max 500 m), inclusief CE declaration of confirmity
 • 2 stuks Hydraulische Power Units 72 kW inclusief afstandsbediening voor de lieren, inclusief CE declaration of confirmity
 • 4 stuks swivelhead fair lead om de staaldraad te leiden
 • 4 stuks delta flipper ankers voor het ankeren op de (zee)bodem
 • 4 stuks ankerrekken om de ankers te bergen bij niet gebruik
 • 2 stuks boeien voor eenvoudige berging ankers voor sleepboten
 • 1 stuks afstandsbediening voor de 4 lieren

U kunt bij Baars Confloat terecht voor de huur of koop van een uitgebreid assortiment verankeringssystemen voor civiele en waterbouwprojecten op rivieren, in havens of op zee, voor elke waterdiepte ! 

U heeft daarbij keuze uit enkele mooring systemen, maar bijvoorbeeld ook uit 4 punts of 6 punts systemen die u kunt installeren op een flat top, crane piling, heavy lift of bijvoorbeeld een deck load barge. Onze verankeringssystemen worden gebruikt in Nederland, maar ook in landen als Frankrijk, Kroatië en Rusland. We zijn u graag van dienst om ook u een systeem op maat te bieden! Klik voor meer technische informatie op marine equipment.

Voor een persoonlijk advies, neem contact op met onze verkoopafdeling

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.