Fijne Feestdagen gewenst !

Een bedrijf kan niet bestaan zonder haar trouwe klantenkring en betrouwbare toeleveranciers. Alle medewerkers van Baars willen u daarom hartelijk bedanken voor de plezierige samenwerking het afgelopen jaar.  Ook in 2018 staan we weer graag voor u klaar ! Wij wensen u Fijne Feestdagen en een mooi, gezond 2018!

In 2017 stond er een bijzonder Jubileum voor Baars op de tijdlijn : het mooie getal 185. Vanaf 1832 is het bedrijf en de familie Baars werkzaam in de Waterbouw: van de bouw van houten aken en roeibootjes tot de verhuur van o.a. 1000 m3 Splijtbakken, Modulaire Container Pontons en een zeewaardige Jackup.

Voor deze speciale gelegenheid is er een Historisch Boek samengesteld door een Historische commissie die alle gegevens van toen en nu verzameld heeft over het baggerdorp Sliedrecht en over het bedrijf Baars. ‘’Wat Baars Beweegt’’ is het mooie eindresultaat. De uitgave van dit Historische Boek krijgt een speciaal moment in 2018, waarover we u graag op de hoogte houden!

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.