waterbouwdag 2017

Waterbouwdag 2017 Rotterdam: wat Baars beweegt!

Op donderdag 23 November 2017 vindt in De Doelen in Rotterdam de Waterbouwdag 2017 plaats. Op het programma staan de laatste ontwikkelingen en projecten in de waterbouwsector met toonaangevende sprekers. Het is een beurs voor waterbouwers uit Nederland en voor jonge professionals en studenten die elkaar kunnen ontmoeten, informeren en enthousiasmeren voor nieuwe producten.

De verwachte ontwikkeling op lange termijn bepaalt ons handelen van morgen. Juist daarom is er gekozen voor het thema “ Bouwen in Stijgend water”.

Baars is al jaren exposant op de informatiemarkt en zal dit jaar speciaal uitpakken met de publicatie van haar bijzondere jubileum van 185 jaar! Mis het niet en zoek naar de Wilem Burgerhal stand nummer 10 !

Voor een uitgebreid programma van deze dag klik op de volgende link :

programma Waterbouwdag 2017

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.