Vacature: Junior Technisch Werkvoorbereider / Engineer

Door onze continue groei zoeken we een:

Junior Technisch werkvoorbereider / Engineer

Wat ga je doen?

Je gaat projecten begeleiden, zowel administratief als uitvoerend van start tot oplevering. Dat betekent dat je de begeleiding verzorgt bij de montage en demontage van het materieel (vaak in het buitenland), rapportages en verbetervoorstellen maakt, tekeningen, schema’s en andere documentatie verzamelt, wettelijke inspecties coördineert en wanneer nodig alternatieve oplossingen bedenkt voor technische werkzaamheden.

Wat vragen we van je?

Het is belangrijk dat je zelfstandig en nauwkeurig kunt werken, verantwoordelijkheidsgevoel hebt en praktisch en oplossingsgericht bent ingesteld. Je moet goed kunnen werken in (kleine) teams en dus communicatief vaardig zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden en dat je niet kijkt op een uurtje meer of minder. Nog enige gewenste praktische zaken zijn:

  • HBO/ MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur Werktuigbouwkunde);

  • Kennis om eenvoudige storingen in elektrotechnische en hydraulische installaties te verhelpen;

  • Bereid regelmatig in het buitenland te werken;

  • Goede beheersing van Nederlands, Engels en Duits, in woord en geschrift;

  • Kennis van Autocad en Inventor® 3D tekenen.

 

Heb je Interesse?

Zoek je een dynamische fulltime functie en herken je jezelf in bovenstaand profi el? Stuur je cv en motivatie dan naar rental@baarsbv.com. Wil je eerst meer weten over ons bedrijf of over de functie? Kijk dan op www.baarsbv.com of bel Bert Advocaat op (0184) 41 55 66. We horen graag van je!

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.