Bezoek Baars op de Waterbouwdag, 10 November in de Doelen Rotterdam!

Op dinsdag 10 November 2015 wordt in de Doelen in Rotterdam de Waterbouwdag 2015 gehouden met als thema Waterbouw, kunst of kunde?

Zoals ook voorgaande jaren is Baars BV deelnemer aan deze innovatieve beurs voor de Nederlandse en Vlaamse waterbouwsector. Een rijk verleden heeft de huidige originaliteit van de vloot van Baars bepaald. Baars biedt vele custom made oplossingen op het gebied van pontons en ander drijvend materieel en is altijd bezig met de ontwikkeling daarvan. De medewerkers van Baars zouden u graag willen ontmoeten op hun beursstand 25 om uw vraagstukken te bespreken.

Voor meer informatie kunt u naar de website van de Waterbouwdag 2015 via de volgende link: http://www.waterbouwdag.nl/

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.