Geen deur blijft voor Baars gesloten

NE Sander Eisenbau, een toonaangevende onderneming die behoort tot de STRABAG Groep, heeft in het Duitse Tonning twee sluisdeuren vervangen. Om deze enorme klus te klaren, gebruikte het bedrijf een speciaal Baars Confloat containerponton voorzien van telescoopkraan. Een bijzondere opdracht! Nadat de ponton met de Baars pushboat P5  de sluis in was gevaren, werd het water uit de sluiskolk gepompt tot het niveau waarop de kraan kon afstempelen op van te voren aangebrachte betonnen elementen. Na deze fase werden de sluisdeuren met een gewicht van 50 ton omgewisseld. Wederom een gedenkwaardige klus die mede door de innovaties van Baars is mogelijk gemaakt.

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.