• Modular pontoon with ramp

Deskundige onderstøning bij Noorse snelwegaanleg

Albert Kr. Hæhre is in Noorwegen al meer dan 35 jaar een belangrijke speler in de civiele bouw. De kracht van het bedrijf is flexibel en professioneel problemen oplossen– maar natuurlijk wel met gespecialiseerde partners. Baars Confloat bijvoorbeeld! Wij mochten onze kennis en kunde toepassen bij de aanleg van een nieuwe vierbaans snelweg (de E6) en een hogesnelheidslijn. De totale kosten van dit project worden geraamd op 1 miljard euro.

Hæhre heeft het grootste gedeelte van het nieuwe traject (10 van de 17 kilometer) onder zijn hoede. Op een deel, gelegen aan de oostelijk kant van het Mjøsa meer, moest slib van het talud per dumptruck afgevoerd worden om een stabiele ondergrond voor de snelweg en de hoge snelheidslijn te krijgen. Wie beter dan Baars Confloat kan daarbij ondersteuning bieden? We hebben een speciale brug ontworpen die we aan onze pontons in het meer hebben gemonteerd. Dit gehele systeem wordt nu dagelijks belast met dumptrucks met een totaal gewicht van maar liefst 75 ton. Maar zoals altijd…niets is ons te zwaar!

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.