• Modulaire pontons
  • Modular Pontoon for drilling
  • Pontoons for drilling works
  • Arbeitsplatform fur ramm arbeiten

Dijkversterking met behulp van Baars modulaire pontons

Waterschap Rivierenland is bezig met de versterking van de Diefdijklinie ter hoogte van Kedichem. De Diefdijklinie is de dijk die loopt van de Lek bij Everdingen, dwars door de polder naar de Waal bij Gorinchem. In totaal een linie van dijken met een lengte van 23 kilometer. Een traject van deze dijk van 8 km lang voldoet niet aan de huidige veiligheidsnorm.  Over dit traject wordt door Van Halteren Infra een stalen damwand geïnstalleerd met behulp van de modulaire pontons van Baars.

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.