• Splijtbak B40 Liberia
  • Splitbarge B40 Liberia
  • Spaltschute B40 Africa
  • Spaltschute B40 Liberia
  • Spaltschutte B40 Afrika
  • Splitbarge B40 Africa

Splijtbak 450 m3 ingezet in Liberia

In de haven van Monrovia, de hoofdstad van het door twee opeenvolgende oorlogen geteisterde Liberia, renoveert BAM International momenteel een 600 meter lange kademuur op basis van een design en construct contract. De renovatie bestaat uit het verwijderen van de oude kademuur en het construeren en installeren van een nieuwe. Die nieuwe kademuur wordt een verankerde combiwand. De Baars splijtbak B40 wordt ingezet bij het op diepte brengen van de bodem voor deze wand. De werkzaamheden worden in drie fasen uitgevoerd, zodat de haven zijn operationele werkzaamheden kan voortzetten. De renovatie wordt uitgevoerd om Monrovia – en daarmee een groot deel van het achterland – te kunnen voorzien van goederen om het land weer op te bouwen.

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.