Inzet Baars splijtbakken op de Donau

Alpine Bau werkt onder winterse omstandigheden aan de baggercampagne op de Donau. Alpine Bau startte in de herfst van 2011 en moet zijn werk vóór het einde van de winterperiode 2012 opleveren. In deze periode heeft Alpine Bau over een lengte van circa 80 km de Donau onderhanden genomen. In totaal is er 100.000 m3 grind gebaggerd in het stroomgebied van de Donau tussen Grein en Krems.  Daarnaast is er 50.000 m3 gebaggerd in verschillende havens zoals die van Grein, Melk en Spitz. Dit alles wordt uitgevoerd door de 3 baggersets van Alpine Bau, alle voorzien van de splijtbakken van Baars.

 

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.