Inzet koppelpontons bij aanleg warmtetransportleiding

Tussen Diemen en Almere wordt door Martens Van Oord een warmtetransportleiding aangelegd met een lengte van 8,5 kilometer, waarvan bijna 7 kilometer zich in het IJmeer bevindt. Het is voor het eerst dat in Nederland een warmtetransportleiding over zo’n grote lengte onder water wordt aangelegd! De leidingen worden per 500 meter naar de plaats van bestemming gevaren. Daar worden ze aan elkaar verbonden en afgezonken. Het ontgraven van de leidingsleuf wordt uitgevoerd met twee hydraulische kranen vanaf de Confloat Container Pontons van Baars.

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.