Verkochte splijtbakken en elevatorbakken 2011

In september 2011 is de elevatorbak B10 (met een beuninhoud van 114 m3) verkocht aan Buijs Groot-Ammers Overslag. De bak wordt voor verschillende op- en overslagwerkzaamheden in Nederland ingezet.

In oktober 2011 zijn de elevatorbakken B2 en B3 (met een beuninhoud van 114 m3) omgedoopt in de ‘Almoord’ en de ‘Dommeloord’. Ze doen bij Martens  en Van Oord in Moerdijk dienst als opslagbak voor gescheiden vuil bij de lokale losinstallatie.

In november 2011 wordt de splijtbak B28 met een beuninhoud van 240 m3 op transport gezet naar Peru. De bak is verkocht aan Trabajos Maritimos en gaat in Peru diensten bewijzen bij het baggeren van een trench voor een pijpleiding.

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.