Markthal Rotterdam gerealiseerd door inzet confloat container pontoons

Markthal Rotterdam

De bouw van de Rotterdamse Markthal is een prestigieus project. Het gebouw zal naast een overdekte versmarkt, ook onderdak bieden aan horeca, winkels, huur- en koopwoningen en een vier etages diepe parkeergarage met maar liefst 1.200 parkeerplaatsen. De realisatie ligt voor een groot deel in handen van Martens Van Oord.  Door het opbarstrisico van diepere grondlagen en andere constructieve redenen is het bij een dergelijke diepe parkeergarage gebruikelijk de grond nat te ontgraven. Dit gebeurt met hydraulische graafmachines op de Confloat Container Pontons van Baars.

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.