Splijtbakken B60 en B61 werkzaam in hartje Amsterdam

Ook Baars Charter draagt zijn steentje bij aan de bouw van de nieuwe Noord/Zuidlijn in Amsterdam. De nieuwe metrolijn die de Zuidas met Amsterdam Noord verbindt is nodig om de overvolle trams en bussen te ontlasten. Doordat de Noord/Zuidlijn de bereikbaarheid van Amsterdam verbetert, kan de stad zich beter ontwikkelen en zal de werkgelegenheid groeien.

Onder de vlag van aannemer Van Oord varen op “het IJ” twee splijtbakken van 600 m3 af en aan om het materiaal afkomstig uit de tunnelbuizen te lossen in de oude houthaven. Dit materiaal afkomstig van de tunnelboren wordt met water vermengd en per persleiding geladen aan boord van de splijtbakken.

Contact

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek product waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31(0)184 - 415566.